JOINT HEALTH TABLET

assalam!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuhhhh raya sakan ler Ibu ni ye heheheheh....
tengelam timbul je,nsib bek x tenggelam terus kan2 heheh...ok la ade cite sket ni nk kongsikan kat awk2 semua...
kita makin hari makin tua kan2...mcm tu gak dgn urat2 n sendi2 kita,nak minum ubat bukanlah jlan yg bagus sebab banyak bahan2 kimia kat dlm ubatan2 yg kita ambil setiap hari..untuk long term nanti ade la tu effect kat buah pggang kita ni..nak cari kat paso dah tentulah x mungkin ade punye!!!
so ibu nak suggestkan kita mnm suplamen ni ha..jom tgk pic ni..  
ha dah tgk kan?JOINT HEALTH TABLET ni sangat sesuai tuk :-

*mengahalang pembentukan bahan kimia menyerang tulang rawan yang menyebabakan ketidakselesaan pada sendi
*meningkatkan sokongan kusyen sendi & tulang rawan
*sesuai kepada yg mengalami masalah  sakit sendi,lenguh lenguh kaki dan badan..

Q: Siapakah yang memerlukan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu product semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka. Orang muda yagn mempunyai gaya hidup lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.

Q: Apakah ekstrak jagung?
A : Ekstrak jagung secara semulajadinya kaya dengan glucosamine yang merupakan gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan. Ia digunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sesendi. Glukosamina mengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligament.Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Q: Apakah Boswellia ?
A: Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

Q: Apakah yang membuat ekstrak Boswellia dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet istimewa?
A: Ekstrak Boswellia proprietari yang digunakan di dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsur-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkaitrapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja. Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya dapat menyokong keselesaaan sendi yang lebih baik berbanding satu ekstrak AKBA yang lebih tinggi.

Q: Bolehkah saya mengambil Shaklee Advanced Joint Health Tablet dan OsteMatrix pada masa yang sama?
Boleh. Tiada sebab mengapa anda tidak boleh mendapatkan khasiat kedua-dua product yang dapat menyokong kesihatan sendi anda. Lebih baik lagi anda gabungkan Shaklee Collagen Powder dan VIVIX bagi mengoptimumkan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Q : Bila dan bagaimanakah saya mahu menggunakan Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Untuk hasil yang terbaik, ambillah mengikut apa yang disarankan iaitu dua tablet sehari bagi setiap hidangan.

Q: Mengapakah ia bebas daripada chondroitin?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet tidak mengandungi sulfat kondroitin kerana ia tidak akan diserap dengan baik jika diambil secara oral ( ditelan). Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yang sulfat chondroitin juga boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina yang lazimnya diserap dengan lebih baik jika diambil secara berasingan.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi Vitamin C?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 100% Vitamin C kerana ia merupakan nutrient penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen. Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi mineral surih zink, copper (kuprum/ tembaga) dan mangan?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 10% mineral zurih zink, copper dan mangan yang merupakan faktor sampingan bagi enzim-enzim yang membina kolagen dan glikosaminoglikan.

Q: Adalah Shaklee Advanced Joint Health Tablet berasaskan sayur-sayuran?
A : Ya.
boleh la oder untuk ibu bapa awk2 yg tersayang ataupun tok & nenek yg dah sakit2 sendi tu,x pon kongsi wet ramai2 dendan sedara mara,x rugi tau,lg2 tgh promo bln ni,beli 6 FREE 1,ha mane nk cari...bagus kan heheh..ok la penat dah tgn ni taip..ade yg minat boleh la kontek Ibu ye,roger2 gitu.. chat kat dlm ni pon bole.. n boleh ke sini kalu nak derict DAN DAPATKAN HARGA MAMPU MILIK


FB :Wie mohamad
FANPAGE :Semulajadi Sihat Dan Cantik
EMAIL ;rawiyahmohammad@yahoo.com
ID SHAKLEE ;916196
SMS ; 019 7370448

No comments: